Home  »  Vacatures  »  Stagiair(e) Finance

Stagiair(e) Finance


Ben jij op zoek naar een leuke en leerzame stageplaats voor een duur van 5 à 6 maanden?

Wat bieden wij?
Als stagiair ondersteun je de financiële afdeling met haar administratieve en controlling activiteiten.
Je krijgt de kans om mee te werken aan projecten, zoals onderbouwing kosten (budget) en het opzetten van rapportages.
Als stagiair word je begeleid door de financieel directeur en de Controller.

Wat vragen wij van je?
Voor deze functie zoeken wij een stagiair(e) (m/v) die:
- Studeert op HBO- niveau, richting bedrijfseconomie;
- Proactief is en goed zelfstandig kan werken;
- Gestructureerd en accuraat werkt;
- Leergiering en enthousiast is.

Wie zijn wij?
Royal Lovink Industries B.V., opgericht in 1911, is een groeiende onafhankelijke industriële organisatie met wereldwijde activiteiten.

Royal Lovink Industries bestaat uit een aantal werkmaatschappijen waaronder Lovink Technocast B.V., Lovink Enertech B.V. en Lovink Technocast Handmouldings B.V. Deze bedrijven zijn allemaal gevestigd in Terborg.

Lovink Technocast en Lovink Technocast Handmouldings vormen samen de gieterij. De ijzergieterij herbergt een 3-tal verschillende gietprocessen met gezamenlijke nabewerking en verzending.

Lovink Technocast is als gieterij gespecialiseerd in de productie van dunwandig gietwerk voor de kachel- en fornuizenindustrie. Tevens in de productie van delen voor de algemene machinebouw en truckindustrie volgens het Lost Foam proces.
De belangrijkste markten zijn de witgoedsector, industriële installaties, elektrotechnische producten, verwarmingssystemen en de automobiel/trucksector.

Lovink Enertech is gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en levering van innovatieve en betrouwbare kabelgarnituren (kabelmoffen en eindsluitingen) voor middenspanningskabels tot 36 kV. De afnemers zijn energiebedrijven, industrie, aannemers en installatiebedrijven. Lovink Enertech heeft een sterke positie in Nederland en realiseert daarnaast een groot deel van haar omzet in landen zowel binnen als buiten Europa.

Ben je geïnteresseerd en wil jij deel uitmaken van het Finance team, aarzel dan niet en solliciteer direct! Je kunt je brief en CV mailen naar k.bisselink@lovink.com

Stagiair(e) Finance

© 2019 Royal Lovink Industries B.V.   |  
Disclaimer
Sitemap
Webdesign en CMS: Frappant